Zonguldak, Karadeniz Bölgesi kentlerimizdendir. Karadeniz’e kıyısı bulunmasından dolayı, liman sahaları ile Türkiye’nin Karadeniz ülkeleri ile olan deniz ticaretinde çok önemli bir değerdir. Ülkemizin en zengin taşkömürü madenlerine de ev sahipliği yapan Zonguldak’ta Gökgöl Mağarası, Cehennemağzı Mağaraları, Filyos Kalesi, Harmankaya Şelalesi, Varagel Tüneli (Fener Tünelleri), TIOS Antik Kenti ve Zonguldak Maden Müzesi gibi gezilmesi ve keşfedilmesi gereken lokasyonlar da oldukça dikkat çekicidir. Özellikle Zonguldak’ın Karadeniz kıyısı kentlerimizden bir tanesi olması, Zonguldak’ın yerli ve ziyaretçi potansiyeline de etki etmektedir. Zonguldak plajları da bu yönde ziyaretçi akınına uğramaktadır. Siz de Zonguldak’ta tatil yapmak isterseniz; Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ile ilgili bilgiler paylaştığımız, Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi rehber içeriğimizi inceleyebilir ve güzel bir gezi planı oluşturabilirsiniz. Peki, Zonguldak’ın denizi temiz mi? Zonguldak’ın denizi kirli mi? Zonguldak’ın denizi sıcak mı? Zonguldak’ın denizi soğuk mu? Zonguldak’ın plajları hangileri? Zonguldak’ta kaç plaj var? İşte Zonguldak ücretsiz plajları 2024 listesi ve Zonguldak ücretli plajları 2024 listesi sitemizde.
ZONGULDAK KAMP ALANLARI LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ
ZONGULDAK BUNGALOV EVLERİ LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ
Çaycuma Plajları – Çaycuma’da Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Filyos Beach Resort Restaurant
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içeriğimizin ilk sırasında, Filyos Beach Resort Restaurant tesisi yer almaktadır. Denize sıfır konaklama yapabileceğiniz, Filyos Beach Resort Restaurant tesisinde; restoran, şemsiye ve şezlong hizmetleri de bulunmaktadır. Deniz manzarası ve gün batımı manzarası keyifli bir deneyim sunmaktadır. Denizi temiz ve berrak bir görünüme sahiptir. Plaj alanı ince kum yapısına sahiptir. Rezervasyon yaptırmadan gidilmemesi gerekmektedir. Odalarınızdan eşsiz deniz manzarası eşliğinde güzel bir tatil sizi bekliyor olacaktır.
Filyos Beach Resort Restaurant Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/7dd9fSijE6iq8pXv6

Filyos Plajı
Filyos Plajı’na giriş ücretsizdir. Kendinize ait şezlong ve kamp sandalyelerinizi de yanınızda götürebilirsiniz. Otopark önceden ücretsizdi ancak şimdi 50 TL otopark ücreti istenmektedir. Tuvalet kullanım ücreti 20 TL’dir ve duş ücreti ise 40 TL’dir. Şemsiye ve şezlong kiralama hizmetleri de bulunmaktadır. Filyos Plajı’nın uzunluğu ortalama 3 kilometredir ve genişliği ise 30 ile 60 metre civarlarındadır. Denizi temiz ve berrak bir görünüme sahip olmasının yanı sıra sığ özelliğindedir. Filyos Plajı’nın çevresinde; kafe, restoran, lokanta ve büfe gibi imkanlar da bulunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya dilerseniz, işletmelerden temin edebilirsiniz. Filyos Plajı’nın plaj alanı ise kum yapısındadır.
Filyos Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/gAE5oXvXVJ2tt4K1A

Kilimli Plajları – Kilimli’de Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Gücceağzı Plajı
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içeriğimiz içerisinde yer alan Gücceağzı Plajı, Kilimli Plajları listesi içerisinde de ilk sırada kendisine yer bulmuştur. Bakir bir plaj olan Gücceağzı Plajı’nın denizi temiz ve berraktır. Gücceağzı Plajı’nda restoran, kafe ve market gibi imkanlar olmamasından dolayı, yiyecek ve içecekleriniz ile temel ihtiyaç malzemelerinizi yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Gücceağzı Plajı’nın denizi aniden derinleştiği için; yüzme bilmeyen vatandaşların ve çocuklu ailelerin dikkatli olması gerekiyor. Küçük bir giriş ücreti bulunan Gücceağzı Plajı’nda kamp yapmak isterseniz, işletmeye ücret ödemeniz gerekiyor. Ücretsiz alanda kamp yapmanız durumunda jandarma ekiplerince cezai işlemlere maruz kalabilirsiniz. Piknik yapanlar da olabilmektedir. İçme suyu, tuvalet ve duş imkanları da bulunuyor. Tren yolu altında yer alan köprü kullanarak ulaşım sağlayabileceğiniz Gücceağzı Plajı’nda tünelin bir tarafı kumsal ve diğer tarafı ise yeşillik alanlara sahiptir. Mangal yakılmasına da izin verilmektedir. Şezlong ve şemsiye imkanları yoktur.
Gücceağzı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/mggQVB3htzNpdNUQA

Türkali Plajı
Türkali Plajı, Zonguldak’ta ücretsiz tatil yapabileceğiniz bir plajdır. Tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları bulunmamaktadır. Birkaç restoran işletmesi haricinde herhangi bir imkan ve olanak bulunmayan Türkali Plajı’nın plaj alanı çakıl taşlı yapıya sahiptir. Deniz ayakkabısı veya terlik kullanmanızı öneriyoruz. Türkali Plajı’nın denizi derin ve dalgalı yapıya sahip olması bakımından, yüzme bilmiyorsanız ve çocuklu bir aileyseniz, çok dikkat etmeniz gerekiyor. Şezlong ve şemsiye imkanları da yoktur. Kamp yapmak isteyenler de zaman, zaman Türkali Plajı’nı tercih etmektedir. Ancak, kamp planı yapmadan önce jandarma ekiplerinden izin durumunu öğrenmeniz sizin açınızdan faydalı olacaktır. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya Türkali Plajı’nda hizmet veren restoranlardan temin edebilirsiniz.
Türkali Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/jsdamyo27Bgdx7Nv8

Göbü Plajı
Çaycuma – Zonguldak yolu üzerinde yer alan Göbü Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralama hizmetleri bulunmaktadır. Göbü Plajı’nın denizinde dip akıntı olmasından dolayı; yüzme bilmeyenler ve çocuklu ailelerin dikkatli olması gerekmektedir. Büfe, market ve restoran bulunmaktadır. Oldukça uzun bir plaj olan Göbü Plajı’nın plaj alanlarının bazı bölümleri kum yapısında ve bazı bölümleri ise çakıl taşlarına sahiptir. Tuvalet imkanı da bulunan Göbü Plajı’nda deniz ayakkabısı ve terlik kullanmanız da gerekeceği için, yanınızda mutlaka götürmenizi öneriyoruz. Göbü Plajı’nın arka tarafında ücretli kamp yapabileceğiniz işletme de hizmet vermektedir. Dileyenler kamp tesisini de tercih edebilirler. Ücretsiz bir plaj olan Göbü Plajı’nda araç park etmek için sorun bulunmadığı için aracınızı dilediğiniz alana park edebiliyorsunuz. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletmelerden satın alabilirsiniz. Yolu virajlı ve dar olmasından dolayı dikkat etmek gerekiyor.
Göbü Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/zv7PCdBZZgSbGTiE6

Ömerağzı Plajı
Ömerağzı Plajı, ulaşım sağlanan yolun virajlı ve dar olmasından dolayı bakir kalmış bir doğa harikasıdır. Ulaşımı oldukça kolay ancak aracınız zemine çok yakın ise dikkatli olmanızda fayda var. Zonguldak kent merkezine yakın lokasyonda yer almaktadır. Su kaynağı ve tuvalet imkanı da bulunmaktadır. Ücretsiz bir plaj olan Ömerağzı Plajı’nın çakıl taşlı plaj ve deniz yapısı, az da olsa rahatsızlık verebileceğinden dolayı terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Denizi temiz ve berrak olan Ömerağzı Plajı’na giderken yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Market, kafe, lokanta ve restoran imkanları bulunmamaktadır.
Ömerağzı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/62LQjnjUn65BSWzf6

Zonguldak Merkez Plajları – Zonguldak’ın Merkez İlçesinde Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın merkez ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Uzunkum Plajı
Zonguldak ilinin merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan Uzunkum Plajı, ücretsiz bir plajdır. Dalgalı ve derin bir denize sahip olmasından dolayı; çocuklu aileler ile yüzme bilmeyenler çok dikkat etmelidir. Dar bir plaj alanına sahip olan Uzunkum Plajı, Filyos ile Zonguldak arasında yer alan en güzel plajlardan bir tanesidir. Kum ve çakıl taşı karışık yapıya sahip plaj alanında gün batımı manzarası izlemek de keyif verici olacaktır. Uzunkum Plajı’na gittiğinizde, yol kenarına aracınızı park edip aşağıya yürüyerek inmeniz gerekiyor. Uzunkum Plajı’nın giriş tarafında tesis bulunuyor ve tesis içerisinde; yemek, tuvalet, soyunma kabini ile duş imkanları var. Denizi güzel ve berrak bir yapıya sahiptir.
Uzunkum Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/Y7HaC1s4HN5GwPsV7

Zonguldak Belediye Kapuz Plajı
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir. Zonguldak Belediye Kapuz Plajı’nın denizi dalgasız ve temiz olmasından dolayı, yaz sezonunda yoğun olarak tercih edilmektedir. Hızlı derinleşen denize sahip olmasından dolayı; yüzme bilmiyorsanız ve çocuklarınız var ise dikkat etmeniz gerekiyor. Denizin sıcaklığı, Ege ve Akdeniz denizleri gibi olmamasından dolayı, ilk defa Karadeniz’de yüzenler için soğuk olabilir ancak kolayca alışıp, keyfini yaşıyorsunuz. Otoparkı oldukça dar ve bu yüzden sabah erken saatlerde giderseniz, yer bulabilirsiniz. Dilerseniz de aracınızı üst kısımda bırakıp, aşağı yürüyerek de ulaşabilirsiniz. Giriş ücreti 10 TL’dir. Şezlong ücreti 10 TL’dir ve şemsiye ücreti de 10 TL’dir. Tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanları da bulunmaktadır. Piknik masaları ile fast food tarzı yiyecekler satın alabileceğiniz büfe bulunmaktadır. 25 Haziran itibariyla Salı ve Perşembe günü sadece kadın misafirlere hizmet verilmektedir. Diğer günler aileler ve arkadaş grupları da rahatlıkla tercih edebilecektir. Evcil hayvan ile giriş yasak olmasından dolayı, evcil hayvan sahiplerinin bu bilgiyi düşünerek yola çıkması taraftarıyız. Zonguldak Belediye Kapuz Plajı’nın plaj alanı kum yapısına sahiptir ve sağ ile sol taraflarında ise kayalık ve taşlık alanlar yer almaktadır. Bu bölgelere gidecekler yanında mutlaka deniz ayakkabısı ya da terlik götürmelidir.
Zonguldak Belediye Kapuz Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/vrVL5kuzbt9gBHWr8

Tersane Plajı
Tersane Plajı, ücretsiz bir plajdır. Aracınızı üst kısımda bırakıp patika yol üzerinden yürüyerek ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yakın zamanda asansör yapılacağı da biliniyor ancak projenin ne zaman tamamlanacağı henüz net değildir. Sakin bir plaj olan Tersane Plajı’nın hemen yanı başından tren de geçmektedir. Deniz temiz ve berraktır. Ağaçlar arasında ferah bir tatil yapmak mümkündür. Deniz kum yapısındadır ve Tersane Plajı’nın da belirli yerleri kum ve çakıl taşlarından oluşmaktadır ancak taşlar rahatsızlık vermemektedir. Tuvalet, şezlong, duş, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkanlar da bulunmayan Tersane Plajı’na giderken yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Market, restoran, kafe ve lokanta gibi imkanlar mevcut değildir.
Tersane Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/KKVy79Zq2V9jGELk9

Kadınlar Plajı
Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz, Kadınlar Plajı sadece kadın misafirler için değil, her kesime hitap eden bir plajdır. Plajı ve denizi temiz olan Kadınlar Plajı’nda daha çok taşlı bir yapı hakimdir. Sandalye ve masalarınızı götürüp güzel bir manzara keyfi yapabilirsiniz. Tuvalet, duş, şezlong, soyunma kabini, şemsiye ve restoran gibi imkanlar olmadığı için; yiyecek ve içeceklerinizi giderken götürmeniz gerekiyor.
Kadınlar Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/ipSjxrKXFZseCXZv5

Kozlu Plajları – Kozlu’da Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Değirmenağzı Plajı
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan Değirmenağzı Plajı, Kozlu plajları 2024 listesi içerisinde de ilk sırada yer almaktadır. Dere ve denizin birleştiği eşsiz noktada yer alan Değirmenağzı Plajı, ücretsiz bir plajdır. Sakin ve sessiz bir plaj arayanların tercih ettiği Değirmenağzı Plajı’nın denizi güzeldir ve denizi ise soğuktur. Değirmenağzı Plajı’nın plaj alanında ve denizi taşlık yapıya sahip olması bakımından; deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılması önerilir. Piknik yapmak için de uygun olan Değirmenağzı Plajı’nda tuvalet, duş, çeşme ve Değirmenağzı Plajı’nın arka tarafında restoran ile kafe hizmet vermektedir. Mangal yapmak için de uygun alanlar bulunan Değirmenağzı Plajı’na giderken yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya plaj çevresinde ve dere kenarında hizmet veren işletmelerden temin edebilirsiniz.
Değirmenağzı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/GWVatcJY2yKZWgZE6

Ilıksu Plajı
Ereğli – Akçakoca yolu üzerinde yer alan Ilıksu Plajı, ücretsiz bir plajdır. Ilıksu Plajı’nın plaj alanı taşlık yapıdadır ve bu yüzden terlik ya da deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. Tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları bulunmaktadır. Genel yapısı sığ olan ancak rüzgar ve dalgalar nedeniyle sürekli sel almasından dolayı; yüzme bilmeyenlere ve çocuklu ailelere uygun durumda olmadığı zamanlar da olmaktadır. Bu yüzden gittiğiniz de şanslı gününüz de olmayabilirsiniz. Bu yüzden Ilıksu Plajı’na gitmeden önce son yorumlara dikkat etmek gerekiyor. Piknik yapmak için de uygun alanların yer aldığı Ilıksu Plajı’nda yiyecek ve içecek satışı yapılan restoran ve kafe işletmesi de yer almaktadır.
Ilıksu Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/9QrsbmCvYP2qppT89

Çavuşağzı Plajı
Çavuşağzı Plajı’nın plaj alanı taşlık ve engebeli bir yapıya sahiptir. Plaj alanı oldukça dar olan Çavuşağzı Plajı’na giriş ücreti 20 TL civarlarındadır. Çavuşağzı Plajı’na inen yol dar ve bozuk olmasından dolayı, dikkat etmek gerekiyor. Ek olarak, yolun sağ ve sol kısımları ağaç ve dikenli dallara sahip olmasından dolayı; iki araç karşı karşıya geldiğinde mağduriyet oluşturabiliyor. Denizi güzeldir ancak çabuk derinleşen yapıya sahip olmasından dolayı; çocuklu ailelerin ve yüzme bilmeyen okurlarımızın dikkat etmesi gerekiyor. Ufak bir kafe işletmesi de hizmet vermektedir. Tuvalet ve duş ile beraber masa kiralama hizmeti de vardır. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya beklentinizi karşılayacak ise işletmeden tercih edebilirsiniz.
Çavuşağzı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/T8DeLrCbZsNhocV2A

Ereğli Plajları – Ereğli’de Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Alacaağzı Halk Plajı
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan ve aynı zamanda Ereğli plajları 2024 listesi içerisinde de ilk sırada yer alan Alacaağzı Halk Plajı, ücretsiz bir plajdır. Yolunun 4×4 arazi tipi araçlara dahi uygun olmadığı ve bundan dolayı keşfetmek istemedikçe pek kimsenin gitmediği ıssız bir plajdır. Sadece yolunun bozuk olması değil, ulaşım sağlanan yolunda navigasyon bağlantılarında zorluk yaşatması gibi durumlar nedeniyle, bölgeyi iyi bilen biri ile yolculuğu paylaşmalısınız. İrili ufaklı taşlara sahip oldukça küçük bir plaj alanı da yer almaktadır. Daha çok manzara seyri için tercih edilmektedir. Herhangi bir sosyal tesis ve tuvalet gibi ihtiyaç imkanının yer almadığı; Alacaağzı Halk Plajı’na giderken yiyecek ve temel ihtiyaç malzemeleriniz anlamında da hazırlık yapmanız gerekmektedir.
Alacaağzı Halk Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/UxCur9aczNCevAhC9

Köseağzı Plajı
Ormanı ve denizi oldukça güzel olan Köseağzı Plajı’nda keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Köseağzı Plajı’nda ücretli piknik alanı da hizmet veriyor. Dileyenler kendi malzemelerini götürüp, piknik yapabiliyor. Mangal ve masa kiralama hizmeti var. Ayrıca Köseağzı Plajı’na giriş ücreti olarak ortalama 50 TL gibi bir ücret talep ediliyor. Denizi ve plaj alanı taşlık yapıya sahiptir. Terlik ya da deniz ayakkabısı giymeniz önerilir. Köseağzı Plajı’nın hemen yanı başında yer alan işletmede tuvalet imkanı var. Duş ve soyunma kabini bulunmamaktadır. Gitmeden önce yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletme beklentilerinizi karşılayacak ise işletmeden satın alabilirsiniz.
Köseağzı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/6V7NYkfTAUUGKUAF9

Çığlık Plajı
Çığlık Plajı, Ereğli’de tatil yapabileceğiniz ücretsiz bir plajdır. 4×4 araçlarla dahi iniş ve çıkışın oldukça zor olmasından dolayı; aracınızı üst kısımda bırakıp, patika üzerinden yürüyerek inmeniz gerekiyor. Sakin ve oldukça sessiz bir plaj olan Çığlık Plajı’nda tuvalet, duş ve soyunma kabini gibi ihtiyaç imkanları yoktur. Çakıllı yapıya sahip plajın yanı sıra; hızlıca derinleşen bir denize sahip olan Çığlık Plajı’na giderken yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeyi ihmal etmeyin.
Çığlık Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/6BjJYJQuJp1JyB6p8

Kdz.Ereğli Belediyesi Piknik Alanı
Kdz.Ereğli Belediyesi Piknik Alanı, piknik ve deniz tatili yapmak için oldukça yoğun olarak tercih edilmektedir. Giriş ücreti kişi başı 100 TL ile 150 TL civarlarında, çocuklar için ise; 50 TL civarlarındadır. Piknik alanı, plaj alanı ve Aqua Park hizmeti de vardır. Tuvalet ve ibadethane imkanları da bulunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekiyor. Mangal yakmak için belirli alanlar var. Denize girmek için sağ tarafta yer alan plaja iniş yapılabiliyor. Denizi güzeldir ve keyifli bir piknik yapmak mümkündür.
Kdz.Ereğli Belediyesi Piknik Alanı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/Y4256PNjJWH4gGQF7

Erdemir Plaj Tesisleri
Erdemir Plaj Tesisleri’ne giriş ücretsizdir. Yol kenarına araçlarınızı park edebilir veya karşı tarafta yer alan otoparkı kullanabilirsiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek götürülmesi yasak ancak Belediyenin işletmesinden yiyecek ve içecek satın alabilirsiniz. Denize inmek için, yüzme bilmiyorsanız sağ tarafı kullanabilir, yüzme biliyorsanız da iskele bölümünü kullanabilirsiniz. Şezlong, duş, tuvalet ve soyunma kabini imkanları var.
Erdemir Plaj Tesisleri Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/5PjufZrmc1SrPYBc7

Alaplı Plajları – Alaplı’da Denize Girilecek Yerler
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yer alan plajlar şu şekildedir;
Kavukkavlağı Köprüsü ve Kavukkavla Deresi
Zonguldak’ta denize girilecek 20 plaj ve Zonguldak plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde en dikkat çekici lokasyonlardan olan Kavukkavlağı Köprüsü ve Kavukkavla Deresi, Akçakoca – Ereğli yolu üzerinde eşsiz bir mola noktası olarak da tercih edilmektedir. 32 kilometre uzunluğuna sahip olan Kavukkavlağı Deresi’nin geçiş yaptığı Kavukkavlağı Köprüsü ve Karadeniz’in birleşimi keyifli bir an oluşturmaktadır. Herhangi bir sosyal imkan ve olanak bulunmayan Kavukkavlağı Köprüsü ve Kavukkavla Deresi, ücretsiz şekilde manzarayı izleyebileceğiniz bir lokasyondur. Yol üzerinde mola verip dinlenebilir, yiyecek ve içecekleriniz ile güzel bir manzara deneyimleyebilirsiniz. Aracınızı yol üzerinde park etmeniz gerekiyor ve taşlık alandan dikkat etmenizi önererek, kumsala inebiliyorsunuz.
Kavukkavlağı Köprüsü ve Kavukkavla Deresi Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/FFfgs7S1MPDp5cUV8

Alaplı Belediyesi Plaj Tesisleri
Alaplı Belediyesi Plaj Tesisleri’nde deniz manzarası eşliğinde mangal ve piknik yapabilirsiniz. Otoparkı var ancak yoğunluk nedeniyle mağduriyet oluşturabiliyor. Girişi ücretsiz. Tuvalet bulunuyor. Mangal yakmak için barbeküler var ve çeşme imkanı da mevcuttur. Denizi güzel ancak çok derin olmayan Alaplı Belediyesi Plaj Tesisleri’nin denizi yağışlı günlerde ve sonrası birkaç gün kirli olabiliyor. Denize girilen alanların ve plajın taşlık olması nedeniyle; deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılması tavsiye edilmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekiyor. Market ve restoran gibi imkanlar yok. Sadece piknik alanı imkanı var. Yiyeceklerinizi kendiniz hazırlamanız gerekiyor.
Alaplı Belediyesi Plaj Tesisleri Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/EZhd97docWJgb3r67
